Internationale jury ADCE Awards bekend

22-09-2023 (12:20) - Awards

Art Directors Club of Europe en The One Club for Creativity maken de 56 Europese creatieven bekend die plaats zullen nemen als de ADCE Awards jury. 

De 56 juryleden zijn geselecteerd uit 21 Europese landen. 7 creatieven zijn geselecteerd als 2023 Jury Presidents onder leiding van Pancho Cassis, Global Chief Creative Officer bij DAVID. 

De juryleden zullen op 9 en 10 november samenkomen in Barcelona om het beste creatieve werk uit heel Europa te bespreken. Ze zullen Goud, Zilver en Brons toekennen in elke categorie, evenals een Grand Prix en de Speciale Awards van de ADCE: de European Star-Johannes Newrkla, de Genius Loci, de Green Star en de Equal Star.

The One Club's Global Creative Rankings

ADCE maakte recent en fusie met The One Club for Creativity bekend. De winnaars zullen worden opgenomen in de Global Creative Rankings van The One Club. Ook bundelen de twee organisaties hun krachten om de Executive Creative Summit naar Barcelona te brengen tijdens het European Creativity Festival. 

European Creativity Festival

Het jaarlijkse European Creativity Festival van de ADCE staat gepland in het Design Hub van Barcelona van 30 november tot 1 december. Het thema dit jaar is "Agents of Change", samengesteld door Wesley ter Haar, oprichter van MediaMonks en uitvoerend directeur bij S4 Capital Group. Op het festival zal een reeks conferenties, meeslepende workshops en tentoonstellingen plaatsvinden. 

Het Festival zal eindigen met de Awards Gala Ceremony op vrijdag 1 december. Alle nationale winnaars kunnen hun werk indienen vóór 6 oktober.