Nic. Oud wint PRINTmatters Award met Biosiel

Nic. Oud wint PRINTmatters Award met Biosiel

16-10-2024 (10:00) - Awards

Nic. Oud heeft op 14 oktober de award in de categorie 'Printmedia-product van het jaar' in ontvangst genomen. Een vakjury, bestaande uit specialisten uit de branche, heeft unaniem hun innovatieve en duurzame product Biosiel als winnaar aangewezen.

Deze innovatie, ontwikkeld door Nic. Oud, speelt in op de groeiende vraag naar milieuvriendelijke oplossingen in de verpakkingsindustrie. Biosiel is gemaakt van 100% papier, volledig recyclebaar, bedrukbaar en FSC-gecertificeerd. Het is toekomstgericht en de ideale keuze voor bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. naast een verpakking biedt het ook extra mogelijkheden voor communicatie en branding.

Verpakking van nu én de toekomst

Patrick Oud, algemeen directeur van Nic. Oud: “Deze prijs is een prachtige erkenning voor ons harde werk en onze inzet voor duurzaamheid. Wij zijn ervan overtuigd dat papieren verpakkingen de toekomst zijn, en zijn trots op wat we hebben bereikt.” Patrick benadrukt dat ze ernaar uit kijken om samen met hun klanten en partners de transitie naar duurzame verpakkingen verder te versnellen. De ambitie van Nic. Oud is om binnen vijf jaar alle verzendverpakkingen om te zetten naar Biosiel.

Over Nic. Oud

Met 160 medewerkers richt Nic. Oud zich op direct mail, print en (webshop)-fulfilment, waarbij het creëren van conversie centraal staat. Innovatie en milieuvriendelijkheid vormen de kern van hun bedrijfsvoering, met als doel een positieve impact te maken op de wereld om ons heen.