Nog even geduld tot de nominaties voor de AMMA awards

Nog even geduld tot de nominaties voor de AMMA awards

16-02-2024 (12:02) - Awards

Nu de inzendtermijn voor de Annual of Master in Media Awards (AMMA) is verstreken, is de jaarlijkse zoektocht naar de meest waardevolle prestaties binnen de media-industrie begonnen. Sinds de sluiting van de inzendingsperiode op 9 februari, is de AMMA-jury druk bezig met het beoordelen van de ingezonden cases.

De juryleden beoordelen iedere inzending op creativiteit, innovatie en impact. Voor elke categorie is er een eigen deskundige jury. Bijna honderd juryleden, verdeeld over 13 verschillende categorieën, weerspiegelen de veelzijdigheid van de branche en zullen hun oordeel vellen over de beste cases van 2023. 

Nieuwe standaarden

In de laatste week van maart maakt de jury de genomineerden bekend. Tessa van der Starre, voorzitter de AMMA-commissie, kan niet wachten op de bekendmaking van de genomineerden: "Deze awards vieren niet alleen de prestaties van het afgelopen jaar, maar zetten ook de standaard voor de toekomst van media." 

De uitreiking van de AMMA Awards 2024 is op donderdag 16 mei in het Tuschinski Theater in Amsterdam. Na Nomination Week gaan de kaarten voor de uitreiking in de verkoop.