Smyle valt in de prijzen voor spraakmakende campagne

Smyle valt in de prijzen voor spraakmakende campagne

12-06-2024 (11:29) - Awards

Smyle, winnaar van Coolest Dutch Brands 2023, sleept drie awards in de wacht op het White Square Festival. "The World's Largest & Cleanest Billboard" campagne, ontwikkeld in samenwerking met Fitzroy, won in de categorieën Ambient 04, U4 Ambient Media en A2 Brand Experience.

Deze recordbrekende sneeuwtekening, gelegen in de Franse Alpen bij Les Arcs, is gecreëerd door de beroemde sneeuwkunstenaar Simon Beck, beslaat 13.625 vierkante meter en werd in twee dagen voltooid met 135.000 voetstappen. Het kunstwerk dient als een krachtige boodschap voor plasticvrije keuzes, met de nadruk op de dringende noodzaak om microplastics en plasticvervuiling te bestrijden.

Creatieve samenwerking

Mischa Schreuder, Creative Partner bij Fitzroy, de creatieve geest achter de campagne, speelde een cruciale rol bij de conceptie, uitvoering, regie en productie. "Het is een voorrecht om met een merk te werken dat zo toegewijd is aan duurzaamheid. Deze awards zijn een bewijs van onze gezamenlijke inspanningen om een positieve impact te maken," zegt Schreuder.

Duurzaam leiderschap

Oprichter Almar Fernhout benadrukt Smyle’s toewijding aan duurzaamheid: "Onze producten zijn ontworpen met zowel de gebruiker als de planeet in gedachten. We zetten ons in voor verbetering van de mondverzorging en het bereiken van een plastic- en microplasticvrije toekomst. Het winnen van deze awards naast andere gerespecteerde merken onderstreept ons leiderschap in duurzame innovatie binnen de mondzorgindustrie.

Guinness Book of Records

Naast de erkenning door White Square, kreeg het project ook erkenning van World Record Setter en overweging voor opname in het Guinness Book of Records, wat de mondiale betekenis van de campagne verder benadrukt. "Met dit kunstwerk willen we de status quo uitdagen en anderen inspireren om anders te denken en te handelen. Onze innovatieve producten en deze monumentale boodschap in de sneeuw zijn het bewijs van onze toewijding aan een duurzame toekomst," voegt Fernhout toe.