A.S. Watson Benelux kiest GroupM

A.S. Watson Benelux kiest GroupM

09-12-2022 (10:46) - Bureaus

A.S. Watson Benelux kiest voor GroupM als haar nieuwe mediabureau. Dat is de uitkomst van een internationaal pitchtraject dat in 2022 heeft gelopen. Dit heeft tot gevolg dat A.S. Watson afscheid neemt van haar huidige mediabureau IPG Mediabrands.

GroupM wordt vanaf 1 februari verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die betrekking hebben op strategie en inkoop van zowel offline als online media van A.S. Watson in Nederland en België. A.S. Watson, actief in de Benelux met de merken Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper, is op dit moment al verbonden aan GreenHouseGroup, het online label van GroupM.

Brenda Smith,  Director Marketing & Customer Experience bij A.S. Watson, licht de uitkomst van de pitch toe: “Vanuit A.S. Watson is er een duidelijke behoefte om alle mediaservices voor de toekomst te consolideren bij één mediabureau. Onze Benelux organisatiestructuur, de uitdagende ontwikkelingen binnen het medialandschap en de wens om daar flexibel op in te kunnen spelen, liggen hier mede aan ten grondslag. In het pitchtraject heeft GroupM aangetoond deze uitdagingen het beste te begrijpen en voor ons de juiste partner te zijn voor de toekomst. We hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat we samen onze mediastrategie verder kunnen optimaliseren. We kijken met veel dankbaarheid terug op de fijne samenwerking met IPG Mediabrands, hun betrokkenheid bij onze merken en de kwaliteit van de geleverde diensten. We zijn het team dan ook erg dankbaar.” 


Media

Marketing

Economisch