Candid bureaus STROOM en daily dialogues bezig voor Woonmall Alexandrium

Candid bureaus STROOM en daily dialogues bezig voor Woonmall Alexandrium

21-06-2022 (11:01) - Bureaus

Woonmall Alexandrium kiest na een pitch voor mediabureau STROOM en social mediabureau daily dialogues. STROOM is verantwoordelijk voor de mediastrategie- planning en inkoop, waarbij daily dialogues, net als STROOM onderdeel van Candid platform, verantwoordelijk is voor de contentstrategie & -creatie.
 
Strategisch gezien wordt er een Dual Duty strategie geïmplementeerd waarbij merk- en performance in een effectieve combinatie gekoppeld wordt.
 
Sjef Kerkhofs, Managing Director bij daily dialogues: "Woonmall Alexandrium wil zichzelf profileren als een archetype ‘creator’. Vernieuwend, anders, creatief. Voor contentmarketeers zoals wij bij daily dialogues zijn, is dat een genot om mee samen te werken. Dat betekent namelijk dat we op de digitale kanalen die we bedienen echt anders kunnen zijn dan de concurrentie. We gaan samen met onze collega’s en het team van Woonmall Alexandrium de bestaande benchmarks doorbreken en een vernieuwende contentstrategie implementeren. Daar hebben we enorm veel zin in."
 

Media

Marketing

Economisch