Omnicom Media Group stelt Onno Seelen aan als CCO

Omnicom Media Group stelt Onno Seelen aan als CCO

10-06-2024 (15:53) - Bureaus

Omnicom Media Group stelt, per 1 september 2024, Onno Seelen aan als Chief Commercial Officer. Hij versterkt hiermee het huidige directie team van Omnicom Media Group, momenteel gevormd door Patrick Molleman (CEO) en Michel van Mil (CFO).

Seelen komt van IPG Mediabrands waar hij de Nederlandse tak van Magna Global heeft opgezet. Daarna is hij toegetreden tot de Nederlandse directie van IPG Mediabrands, eerst in de functie van CCO en later als COO.

Patrick Molleman, CEO Omnicom Media Group Nederland, is enorm blij met de komst van Onno: “Hij heeft een indrukwekkend track record en heeft laten zien dat hij organisaties kan laten groeien, zowel organisch als via de weg van acquisities. Daarnaast heeft Onno een zeer goede reputatie en een groot netwerk opgebouwd over de afgelopen 20 jaar, zowel aan klant- als aan exploitantzijde. Zijn komst zorgt ervoor dat wij een nieuwe fase ingaan die zal leiden tot versnelde groei en ontwikkeling van de dienstverlening aan onze klanten.”

Onno Seelen vertelt dat er twee redenen zijn om deze stap te zetten: “Enerzijds de persoonlijke klik met zowel Patrick als Michel en anderzijds de enorme ambitie en potentie die ik heb mogen ontdekken binnen de organisatie. Mooi om te zien hoeveel drive en enthousiasme hier heerst. Ik kijk er naar uit om samen met het hele team de volgende stap te gaan zetten.”

 


Media

Marketing

Economisch