Social1nfluencers groeit door

Social1nfluencers groeit door

22-04-2024 (10:52) - Bureaus

Social1nfluencers (S1) gaat exclusief samenwerken met multi-platform brand Supergaande. Daarnaast kondigt het merk ook een exclusieve samenwerkingen aan met Julia van Reyendam, Jordi Warners en muzikaal talent William Hunswijk. De nieuwe samenwerkingen vallen samen met de terugkeer van het label Social1nfluencers binnen Talpa Network.

S1 fungeert als schakel tussen het medianetwerk, Media Solutions en influencers. Daarnaast speelt het merk een centrale rol in het bevorderen van samenwerkingen tussen merken en makers. Daardoor gaan ze samenwerken met het creatorsduo Qucee en Nesim van Supergaande. Hun unieke stijl en creatieve benadering hebben een breed publiek aangetrokken via verschillende online formats. Het duo werkte al eerder op projectbasis samen met Talpa Network, onder andere voor StukTV project Samen Kunnen We Niet Stuk. De samenwerking met Supergaande richt zich op het gezamenlijk ontwikkelen van commerciële kansen, het uitwerken van creatieve projecten en het optimaliseren van contentdistributie om bereik te verwaarden.

Uitbreiding S1 netwerk

Daarnaast bevestigt S1 ook een exclusieve overeenkomst met William Hunswijk, Julia van Reyendam en Jordi Warners. William Hunswijk is een opkomend talent met een unieke en online aanwezigheid, waarbij hij vaak zijn content op een zingende en muzikale wijze presenteert. Julia van Reyendam en Jordi Warners zijn radio-dj’s bij Radio 538, podcastmakers en presenteren meerdere onlinevideo’s van 538.

Naast de nieuwe talenten wordt ook het YouTube Multi-Channel Network (MCN) uitgebreid met de toevoeging van het populaire YouTube-kanaal van Soufiane Touzani. MCN is een officieel partnership met Google op gebied van digital videosales. Vita Cleo Boers en Julia Heetman joinen het MCN.


Media

Marketing

Economisch