Sophia Heemskerk nieuwe Managing Director Crocodile Agency

Sophia Heemskerk nieuwe Managing Director Crocodile Agency

17-06-2024 (10:25) - Bureaus

Na bijna zeven jaar vertrekt Sophia Heemskerk bij Glasnost en start zij als Managing Director bij Crocodile Agency. Pepijn van de Pol, voorheen GoSpooky, start als Strategy Director.

Marieke Aarts vertrekt als Managing Director, zij leidde het bureau sinds februari 2023

Heemskerk werkte de afgelopen zeven jaar bij Glasnost, waarvan de laatste anderhalf jaar als Client Service Director. Hier was zij verantwoordelijk voor de accounts van onder andere Unilever, Diageo en Rituals. Daarvoor werkte zij als Senior PR Consultant bij Archetype (voorheen Text100). Van de Pol werkte de afgelopen vierenhalf jaar bij GoSpooky, waar hij de functie Media Lead & Sr. Strategist bekleedde. Hier was hij verantwoordelijk voor accounts als KLM Royal Dutch Airlines, HEMA en Unilever. Daarvoor werkte hij onder andere voor Blauw Gras en Wayne Parker Kent (WPK).

Tamara Couperus, founder en CEO, spreekt over een nieuwe fase voor Crocodile Agency. "Sophia en Pepijn brengen samen een schat aan ervaring mee en nieuwe perspectieven die essentieel zijn voor onze volgende groeiplannen. Met deze strategische versterkingen is Crocodile Agency klaar om onze positie in de markt verder te verstevigen". Ook bedankt ze Marieke Aarts voor haar inzet en toewijding.

Sophia Heemskerk: "Ik volg Crocodile Agency al jaren en bewonder hun vermogen om 'out of the box' te denken, een kenmerk dat hen echt onderscheidt in de reclamebranche. Na een prachtige tijd bij Glasnost, waar ik veel heb geleerd en mijzelf heb kunnen ontwikkelen, ben ik klaar voor deze nieuwe uitdaging. Crocodile Agency heeft ambitieuze groeiplannen en de visie om het bedrijf op schaalbare wijze te ontwikkelen. Mijn focus ligt de komende tijd onder andere op het optimaliseren van processen en ervoor zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek staan. Ik kijk ernaar uit om met dit dynamische team samen te werken, onze proposities verder te ontwikkelen, en het bureau naar een hoger niveau te tillen."

Social content

Pepijn van de Pol: "Crocodile Agency creëert impactvolle campagnes door in te spelen op relevante (social) culture. Hun unieke aanpak, waarbij creatieve ideeën samenkomen met strategische diepgang, sprak mij enorm aan en ik was direct overtuigd door hun visie. In mijn nieuwe rol richt ik mij op het leggen van een strategisch fundament en het innoveren van campagnes voor onze klanten. Door mijn ervaring bij mijn voorgaande werkgevers zit social content in mijn core en daarbij het ademen van innovatie en zoeken naar datgene wat nog niet is gedaan. Ik ben enthousiast om deel uit te maken van dit team en samen de strategische propositie van Crocodile Agency verder te ontwikkelen."

Foto van links naar rechts: Pepijn van de Pol, Tamara Couperus, Sophia Heemskerk. Beeld door Robin Balou. 


Media

Marketing

Economisch