Fitzroy achter nieuwe identiteit en campagne Elevation Group

18-09-2023 (11:26) - Campagnes

Het behalen van de hoogste kwaliteit op het gebied van I.T. Staffing, dat is waar Elevation Group voor staat. Een full service partner met de labels Elevation Partners, The.NextGen en Elevation Workforce Solutions (voorheen TNG Staffing), dat als nieuw merk gelanceerd werd. Fitzroy Amsterdam verzorgde de nieuwe identiteit en campagne. 

Michiel Mulder, Marketing Director Elevation Group: “Binnen onze groep willen wij dat iedereen boven zichzelf uitstijgt. Hier hebben we onze werkomgeving volledig op ingericht. We heten niet voor niets Elevation. Ons team van ervaren en toegewijde specialisten wil niets liever dan buitengewone resultaten leveren. Daag ons uit met IT-vraagstukken en ontdek hoe ver we gaan. Join in, buckle up and let’s elevate IT staffing today.”

Jur Baart, oprichter Fitzroy: “Voor ons was het belangrijk dat de essentie van Elevation Group goed tot uiting kwam in de nieuwe branding. Door de samenwerking aan te gaan met Bastiaan Woudt heeft dit geresulteerd in het premium gevoel. De boldness en kwaliteit die wij voor ogen hadden voor het beeld, design en copy wordt goed weergegeven. De iconische en tijdloze zwart/wit portretten sluiten perfect aan bij waar Elevation Group voor staat. Trots op dit mooie teamwork.”

Campagnefotografie Bastiaan Woudt.