HORNBACH helpt Lowlands-gangers met knaloranje bagagewagens

HORNBACH helpt Lowlands-gangers met knaloranje bagagewagens

23-07-2024 (11:56) - Campagnes

Voor Lowlands 2024 gaan HORNBACH en MOJO een unieke samenwerking aan. De grootste bouwmarkt van Nederland biedt een praktische oplossing voor het gesjouw met bagage: honderden oranje bagagewagens staan klaar om zware tassen en kampeerspullen over het festivalterrein in Biddinghuizen te vervoeren.

De knaloranje HORNBACH Bagagewagens van FORT staan klaar bij drie centrale punten op het festivalterrein. Hiermee kunnen festivalgangers zware bagage moeiteloos en gratis naar de camping en terug vervoeren. Wie zijn bagagewagen zelf netjes terugbrengt, maakt kans op een behulpzame bagagedrager, die na het festival de tent inpakt en de bagage naar de auto of bus brengt. Op het terrein lopen HORNBACH-runners rond om bagagewagens terug te brengen en kampeerders te helpen met gereedschap, bijvoorbeeld bij het inslaan van tentharingen of het repareren van tentstokken.

Merk met ballen

Creatief bureau Buutvrij bedacht samen met HORNBACH het concept. “HORNBACH is een merk met ballen. Persoonlijk vind ik het dan ook te gek dat we met de beste bouwmarkt van Nederland een campagne op Lowlands gaan doen. Met een grote grijns, veel energie maar ook lekker functioneel. Precies waar je op zit te wachten als festivalganger”, aldus Buutvrij-oprichter Reuben Alexander.

Kruiwagenrace

Op zaterdag 17 augustus, als de meeste festivalgangers gesetteld zijn, is er ook nog een spectaculaire HORNBACH Kruiwagenrace georganiseerd. Vanaf 10.30 uur strijden duo’s tegen elkaar op een parcours vol HORNBACH-obstakels. De race is op het hoofdpad van het campingterrein, hier kunnen deelnemers zich ook aanmelden.