Lachrimpelcrème en warm badolie in collectie voor nieuwe medewerkers Etos

Lachrimpelcrème en warm badolie in collectie voor nieuwe medewerkers Etos

18-06-2024 (10:52) - Campagnes

Je ware gezicht lotion, lachrimpel crème en warm bad olie zijn een kleine greep uit de producten van de unieke verzorgingslijn die Etos speciaal lanceert voor nieuwe medewerkers.

NEEW maakte deze wervingscampagne voor de drogist.

Carrièretijgerbalsem

Negen beauty- en verzorgingsproducten benadrukken de voordelen van het werken bij Etos. Zo is er de carrièretijger balsem met verwarmende kaneelbladolie, cajaputi olie, akkermuntolie, kruidnagelolie, menthol en kamfer. Die gebruikt kan worden bij persoonlijke groei en het maken van carrière stappen. Of de lachrimpel dagcrème: hydrateert de huid na het vele lachen met collega’s. De warm bad olie is verrijkt met organic klaprooszaadolie en de geur van mimosa en jasmijn. Of kies voor de een baan die bruist bal waar geen werkdag hetzelfde is.

“Het mooie van deze campagne is dat we onze belofte van goed werkgeversschap echt vanuit de kern van ons merk hebben vormgegeven. Hier is uiteindelijk een productlijn uitgekomen die alle bouwstenen van Etos als werkgever op de kaart zet, met een knipoog natuurlijk” aldus Maarten Bokhoven, Manager Community & Engagement Etos.