Mad. Avenue ontwikkelt Europese introductiecampagne voor de nieuwe Mitsubishi ASX

Mad. Avenue ontwikkelt Europese introductiecampagne voor de nieuwe Mitsubishi ASX

04-07-2024 (12:16) - Campagnes

De Europese introductiecampagne voor de nieuwe Mitsubishi ASX is tot stand gekomen door de samenwerking tussen Mad. Avenue en Mitsubishi Motors Europe. De “All the Right Choices” campagne wordt uitgerold in Europa.

De campagne is begin juli live gegaan en omvat onder andere TV, online video, social media en outdoor reclame.

Alex Thomas, Marketing Director Mitsubishi Motors Europe: “De campagne gaat over zelfverzekerde mensen met een avontuurlijke geest die zelfverzekerde, autonome keuzes maken. We maken per dag gemiddeld zo’n 30.000 keuzes. Sommige zijn simpel, andere wat uitdagender. Met de nieuwe Mitsubishi ASX, die Google ingebouwd heeft, worden sommige van deze beslissingen een stuk eenvoudiger. Maar natuurlijk moet je eerst beslissen om voor de nieuwe Mitsubishi ASX te kiezen.”

“Met ‘All the Right Choices’ leggen we de nadruk op de praktische veelzijdigheid van de nieuwe Mitsubishi ASX, die perfect aansluit bij een moderne urban levensstijl,” zegt Gert van der Kaay - Creative Director bij Mad. Avenue. “De focus ligt op het maken van keuzes en waar het toe kan leiden als je de juiste maakt. Samen met regisseur Arjen Schotel en Chev Productions hebben we een film gecreëerd die daarnaast ook op optimale wijze de esthetiek en functionaliteit van de nieuwe ASX belicht. De Europese setting met de majestueuze straten rondom het Hongaarse Parlementsgebouw aan de oevers van de Donau vormde daar het perfecte decor voor, ook om de verfijnde allure van de nieuwe ASX te accentueren.”

Het campagneconcept wordt versterkt door de exclusieve muziektrack ‘The Way I Like My Ride’, speciaal gecomponeerd door Soundsright. De lyrics zijn van Jan de Roos, bekend van de Top 2000-hit ‘The Road Ahead’ die hij jaren geleden schreef voor Mitsubishi Motors.

De geïntegreerde Europese campagne wordt uitgerold in de landen Duitsland, Spanje, Frankrijk, Italië, Polen, Hongarije, Oostenrijk, Portugal, Tsjechië, Roemenië, Zwitserland, Finland, Slowakije, Nederland, Zweden, Denemarken en Slovenië.

Credits

Opdrachtgever: Mitsubishi Motors Europe
Klant: Alex Thomas, Jorijn Lenssen, Alwin Houthoff, Myrthe Beulenkamp
Bureau: Mad. Avenue
Creative Director: Gert van der Kaay
Copywriter: Jan de Roos
Strategy Director: Jose Evers
Account: Daniel Kok
Productiemaatschappij: Chev Productions
Regisseur: Arjen Schotel
DOP: Sjors Mosman
Producers: Eva Wulp, Charlotte Cattel
Photographer: Gijs Spierings
Styling & Art Direction: Robin Bruinsma
Edit, VFX & Online: Maike Claessen @Chev Productions
Grading: Joppo @De Grot
CGI: Film Advertising Brands
Music & SFX: Soundsright