Officiële Eredivisiebal gelanceerd met video 'Dream to be a star'

Officiële Eredivisiebal gelanceerd met video 'Dream to be a star'

13-05-2024 (16:25) - Campagnes

De Eredivisie en Derbystar het ontwerp en het thema bekendgemaakt van de officiële Eredivisiebal voor het seizoen 2024/2025: ‘Dream to be a Star’. Het nieuwe ontwerp onderstreept de kracht van dromen. Want in het voetbal is niets onmogelijk, "voor degenen die durven te geloven en te streven naar het onbereikbare".

In het hart van iedere voetballer, op elk niveau schuilt een droom. Een ontembaar verlangen om te schitteren op het veld, het publiek in vervoering te brengen en de wereld te veroveren. Maar voetbaldromen gaan verder dan het winnen van prijzen of vergaren van roem. Het gaat om geloof in jezelf, samenwerken, groeien en doorzetten. Zij die durven te dromen volgen de bal, het symbool van grenzeloze ambitie en mogelijkheden. De lanceringsvideo is geproduceerd in samenwerking met Doerak Film.

Met ‘Dream to be a Star’ omarmen de Eredivisie en Derbystar de kracht van dromen om elke speler en fan te inspireren om hun eigen ster te worden. De Eredivisie en Derbystar ontwikkelen voor ieder seizoen ook een officiële wedstrijdbal. Eerder gaven onder andere voetbalkunstenaar Piro, aanstormende talenten van platenlabel Top Notch, het Rijksmuseum, Johnny de Mol en Henk Schiffmacher de bal vorm.Op vrijdag 9 augustus wordt er tijdens de eerste Eredivisiewedstrijd van seizoen 2024/2025 officieel voor het eerst met de nieuwe bal gespeeld.

Over ESPN

ESPN is de thuisbasis van het Nederlandse clubvoetbal. De Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker en Azerion Vrouwen Eredivisie zijn live op ESPN te zien. Net als internationaal voetbal uit o.a. de UEFA Europa League, de UEFA Conference League en de grote Amerikaanse sporten NBA, NFL, NHL en MLB, College Basketball en College Football.