Zwitsers sportmerk On wil laten zien waar Olympische Spelen echt om draaien

Zwitsers sportmerk On wil laten zien waar Olympische Spelen echt om draaien

25-07-2024 (14:00) - Campagnes

Sportmerk On lanceert in aanloop naar de Olympische Spelen "The Heart to Race," de tweede aflevering van hun "Dream Together" filmserie.

Hardlopers Hellen Obiri en Sinta Vissa, gesponsord door On, spelen de hoofdrol.

Regie is in handen van J. M. Harper, in samenwerking met de Londense regisseur Hector Aponysus en Park Pictures. De film volgt de vriendschap tussen de Keniaanse Hellen Obiri en Sinta Vissa, een jonge Italiaanse hardloper met Ethiopische roots, nadat ze elkaar in 2022 ontmoetten bij de On Athletics Club in Boulder.

Dream Together

"The Heart to Race" volgt op de eerste aflevering in de serie, "Beyond Number One," een portret van tennisster Iga Swiatek. De serie zal worden afgesloten met "To Chase a Dream," het verhaal van Dominic Lobalu, een vluchteling die een top-hardloper werd, en die gepland staat voor release op 8 augustus 2024.

Michael Paul Stephenson, hoofd film en documentaire bij On, zegt: “Door intieme en toegankelijke momenten te filmen was ons doel om een uniek inzicht te geven in het leven en karakter van topatleten op manieren die we nog niet eerder hebben gezien. "The Heart to Race" gaat niet alleen over hardlopen; het gaat over een diepe menselijke band die ons beweegt.”