Baya Baya februari-nominatie Coolest Dutch Brands

23-02-2023 (10:00) - Cool Brands

Dirk Taselaar en Leon Daggenvoorde lanceerden met Baya Baya een duurzaam merk waardoor plastic flessen uit de badkamer moeten verdwijnen. Dat zou gemakkelijk moeten kunnen want negentig procent van alle shampoo en body wash bestaat uit water. Bij Baya Baya koop je één keer een luxe aluminium fles en de body wash of shampoo wordt steeds in poedervorm geleverd. Dirk Taselaar is ervan overtuigd dat zijn merk Coolest Dutch brand 2023 moet worden.

De markt voor persoonlijke verzorging staat al jaren stil en daarom bedachten de mannen in de lente van 2021 Baya Baya. Dirk Taselaar: ‘Het is dan ook geen verassing dat wij het als onze missie zien om échte innovatie naar de badkamer te brengen en om dagelijkse rituelen daarbij te verbeteren en te verduurzamen. Op die manier halen we de plastic fles uit de badkamer, en zorgen we ervoor dat deze nooit meer hoeft terug te komen.’
Het product, bestaande uit een aluminium fles en de poeder, wordt per fietskoerier afgeleverd.

Lees het hele verhaal van Baya Baya in Fonk magazine

Het hele interview met Dirk Taselaar nu in Fonk magazine #357. Heb je geen abonnement? Dan is nu het moment om 3 maanden gratis met de digitale edititie van Fonk magazine kennis te maken. Meld je hier aan.

Partners Coolest Dutch Brands

ConceptD is hoofdsponsor van Coolest Dutch Brands. Daarnaast is Coolest Dutch Brands powered by: Ruwer, MassiveMusic en iO - Campus Amsterdam.