Meindert van den Heuvel juryvoorzitter Coolest Dutch Brands

19-01-2022 (12:04) - Cool Brands

Meindert van den Heuvel is de nieuwe voorzitter van de jury Coolest Dutch Brands. Hij neemt voor het juryjaar 2021 het stokje over van Kees-Jan Rozestraten die het juryvoorzitterschap de afgelopen twee jaar met veel elan heeft vervuld.
 
Na een reclamecarrière was Meindert van den Heuvel samen met Erwin Versluijs de drijvende kracht achter buitenreclame-exploitant Interbest. Na de overname door Ocean Outdoor in 2019, bleven de twee nog drie jaar aan. Vanaf januari 2022 is Van den Heuvel alleen nog betrokken als adviseur bij het bedrijf en zal hij zijn tijd verder verdelen over zijn sportactiviteiten en advieswerk. Zijn brede reclame-ervaring en het feit dat hij in diverse adviesfuncties betrokken blijft bij het vak, maakt de weg vrij voor het juryvoorzitterschap van Coolest Dutch Brands.
 
Meindert is sinds de editie van 2018 diverse keren als jurylid actief betrokken geweest bij Coolest Dutch Brands. Ocean trad in 2021 op als host van de (gelivestreamde) halve finale van de 2020-editie. Meindert van den Heuvel: 'Ik heb er erg veel zin in! De grote en diverse jury staat ieder jaar garant voor een inspirerend jury proces. En de stroom van ‘coole’ merken blijft maar toenemen. Kortom, een mooi vooruitzicht.'
 
De jury van circa 50 creatives en strategen gaat deze maand aan de slag met de eerste schriftelijke juryronde van de 12 genomineerde merken van 2021. De volgende merken werden in 2021 genomineerd: 
 
Crisp (januari), Farmtrace (februari), KarmaKebab (maart), Holie (april), North Sea Farmers (mei), Marcel’s Green Soap (juni), Moonback (juli), Sprinklr (augustus), Lalaland (september), LIVEKINDLY (oktober), Atelier Jungles (november), Wasteboards (december). 
 
Coolest Dutch Brands wordt gesponsord door ConceptD (hoofdsponsor), Massive Music en Ruwer.