Revolut lanceert Dagelijks Sparen in Nederland

Revolut lanceert Dagelijks Sparen in Nederland

06-05-2024 (10:10) - Economisch

De financiële app Revolut lanceert vandaag Dagelijkse Spaarrekeningen voor de inmiddels meer dan 700.000 klanten in Nederland.

Dagelijkse Spaarrekeningen zijn een nieuwe en betere manier voor klanten in Nederland om geld te sparen. Zo kunnen klanten dagelijks een concurrerende rente van tot 3,50% effectieve rente verdienen op hun deposito's, met een limiet van € 100.000. Bovendien kunnen ze snel en zonder gedoe een Dagelijkse Spaarrekening openen. het is een aanvulling op Flexibele Rekeningen, die Revolut eerder dit jaar in Nederland aankondigde, waarmee klanten hun geld kunnen beleggen in geldmarktfondsen om hun vermogen te laten groeien in EUR, USD en GBP.

Klanten hebben direct toegang tot hun geld terwijl ze concurrerende rente verdienen, en kunnen op elk moment geld toevoegen of opnemen.

Albert Codorniu, General Manager van Sparen bij Revolut: “Dit is een belangrijke stap in onze missie om Revolut de beste keuze voor dagelijks bankieren te maken. Met onze dagelijkse rentebetalingen en het direct kunnen opnemen van spaargeld wordt het makkelijker en beter dan ooit voor onze Nederlandse klanten om te sparen en hun geld te laten groeien. De Dagelijkse Spaarrekening is bovendien gedekt door het Litouwse depositogarantiestelsel.”

 


Bureaus

Media

Marketing