Jumbo brengt honderden klanten samen tijdens Week tegen Eenzaamheid

Jumbo brengt honderden klanten samen tijdens Week tegen Eenzaamheid

23-09-2024 (11:51) - Inclusiviteit

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid van 26 september tot en met 2 oktober organiseren verschillende Jumbo winkels door het hele land workshops Kletsboeketten binden. Met deze workshops brengen 114 winkels bijna 2300 klanten samen om een leuke middag te beleven.

Jumbo winkels zijn meer dan een plek om boodschappen te doen. Ze zijn ook een ontmoetingsplek en medewerkers in de winkel weten als geen ander wat er leeft in de buurt. Iedere winkel speelt op zijn eigen manier in op de wensen uit de buurt en zo hoopt Jumbo met deze unieke workshops een bijdrage te leveren aan het terugdringen van eenzaamheid.

Naast de workshops biedt Jumbo Supermarkten ook de populaire Kletsboeketten aan in al haar winkels in Nederland. Aan deze vrolijke bos bloemen kan een gratis Kletskaartje worden gehangen, waarmee gemakkelijk een gesprek kan worden aangegaan met iemand die een praatje kan waarderen. Om ervoor te zorgen dat nog meer klanten een ander blij maken, is het Kletsboeket dit jaar gratis verkrijgbaar tegen inlevering van Jumbo Extra’s punten.

Verbinding

Colette Cloosterman-van Eerd, aanjager van de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid en mede-eigenaar van Jumbo: “Het hele jaar door hebben onze collega's in de winkels oog voor hun klanten en als familiebedrijf kijken we ook echt naar elkaar om. Ik vind het belangrijk dat mensen zich gezien voelen. Onze koffiehoeken en Kletskassa’s in de winkels dragen daar aan bij en met deze workshops en tal van andere activiteiten het hele jaar door brengen onze winkels buurtgenoten met elkaar in verbinding.”