Bambix weer te vinden in de Nederlandse schappen

Bambix weer te vinden in de Nederlandse schappen

23-05-2024 (13:12) - Marketing

Beertje Bambix keert terug naar Nederland. Generaties lang was beertje Bambix vaste prik voor kinderen in Nederland. Zij groeiden op met de populaire koekjes en pap van het vertrouwde merk. Na bijna 10 jaar is het van oorsprong Nederlandse merk terug in supermarkten en online.

In 2015 verdween Bambix uit de schappen na een overname. Maar sinds kort is het oer-Hollandse merk met het Belgische Inex weer in handen van een zuivelfamiliebedrijf.

Catherine Pycke, Directeur bij Inex Group: “We zijn verheugd dat we de vertrouwde naam Bambix weer terugbrengen naar Nederland, daar waar het voor Bambix ooit allemaal begon. Sinds de herlancering van Bambix in België zijn we het tweede merk in lokaal geproduceerde vloeibare groeimelk, en met de herintroductie in Nederland zien we kans ook hier verder te groeien. We vinden het belangrijk dat we jonge ouders hiermee meer keuze bieden in de ondersteuning van een gevarieerd en gezond voedingspatroon voor hun kleintjes. Generaties zijn met Bambix opgegroeid, en nu kunnen ook de generaties van de toekomst weer rekenen op Bambix.”

 


Bureaus

Media

Economisch