Crisp slaat handen inéén met SLA

02-08-2022 (12:02) - Marketing

Beter eten voor meer mensen mogelijk maken, een gedeelde missie waarin Crisp en saladebar SLA elkaar vinden.
 
Vanaf zaterdag 6 augustus zijn er daarom vier saladerecepten van SLA bij online supermarkt Crisp te vinden, waar SLA co-founder Nina Pierson ook haar eigen en veelgeprezen saladedressings introduceert. De mede-oprichtster en ondernemer achter dé saladebar van Nederland deelt voor het eerst haar succesrecepten om thuis te maken met de knetterverse ingrediënten van Crisp. Zo kan heel het land, van Groningen tot Limburg, deze supersalades op tafel zetten.
 

Eén geheim ingrediënt

Met Crisp deelt Nina exclusief het recept voor de publiekslieveling vegan caesarsalade, de sticky teriyaki tofu die het bij haar kinderen het best doet, falafelsalade om indruk mee te maken op een zomers feestje én haar eigen favoriet: de vegan kapsalon. Het enige recept dat niet wordt prijsgegeven is dat van de dressings. Dat hoeft de pret gelukkig niet te drukken, want de huisgemaakte dressings van SLA zijn vanaf nu kant en klaar verkrijgbaar bij Crisp. Zo heb je altijd een flinke dosis smaak in huis, waarmee je elke salade zonder moeite naar een hoger niveau tilt.
 
 
De dressings zijn vanaf zaterdag verkrijgbaar bij de SLA recepten in de smaken:
Dressing met tahin, sinaasappel, munt & citroen 
Dressing met knoflook, citroen & sojayoghurt
Dressing met sesam, gember & tamari
Dressing vegan caesar
 

Goed eten doet goed voelen

Nina is Crisp-fan van het eerste uur. Met haar pure salades maakt ze gezond eten de standaard, waarbij verse ingrediënten en gemak bepalend zijn. Door de krachten te bundelen, maken SLA en Crisp de betere salades nu toegankelijk voor heel Nederland. Waar deze voorheen alleen verkrijgbaar waren bij de vestigingen van de saladebar in de Randstad, kunnen klanten de recepten en bijbehorende ingrediënten voor vier zomerse salades nu met één klik in je boodschappenmandje leggen. 
 

Een simpele smaakexplosie

"We krijgen bij SLA dagelijks de vraag hoe je onze salades thuis kunt maken. Vanaf nu kan dat dus," vertelt Nina. "Met de recepten laten we zien dat gezond eten écht lekker kan zijn en helemaal niet ingewikkeld is. Als je kiest voor ingrediënten van kwaliteit, dan proef je dat terug in de smaak. Daarin vinden SLA en Crisp elkaar. Mijn eigen favoriet is de kapsalon, inmiddels een klassieker bij SLA. Die maken we met vegan shoarma, geroosterde zoete aardappel, quinoa en knapperige groenten. Een smaakexplosie die je niet snel meer vergeet."
 
De succesrecepten van SLA:

Bureaus

Media

Economisch