Stadshart Zoetermeer opent nieuwe winkels

20-01-2022 (14:49) - Marketing

 De eigenaar Unibail-Rodamco-Westfield tilt het winkelcentrum Stadshart Zoetermeer in 2022 naar een hoger niveau door verschillende investeringen. Begin dit jaar openen er nieuwe winkels en een restaurant. Daarnaast wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe bestrating, meubilair en groenvoorzieningen.
 
Stadshart Zoetermeer is binnenkort een populair restaurant rijker: de zesde locatie van Watertuin zal haar deuren namelijk open slaan. De eetgelegenheid staat bekend om haar all-inclusive concept, waarbij klanten niet voor de gekozen gerechten betalen, maar voor de duur van hun verblijf. Bezoekers van Stadshart Zoetermeer kunnen daarnaast terecht in de gloednieuwe vestiging van Dunkin’ Donuts, die per februari opent in de Westwaarts Passage. Naast nieuwe winkels en een restaurant, kan men ook nog steeds terecht bij populaire winkels zoals Gerry Weber, Pandora, The Body Shop, KPN, Vodafone en Wijtman Sport, waarmee langjarige huurverlengingen zijn afgesproken.
 

Nieuwe winkels

Ook openen binnenkort nieuwe winkels. Zo blaast Spel & Meer met een grote vestiging aan de Warande vanaf deze maand bordspellen, kaartspellen, puzzels, tekenen en schilderen en educatieve artikelen nieuw leven in. Tevens worden er op deze locatie spelavonden en evenementen georganiseerd. Schoenenwinkel Nolten (inclusief Kids concept) opent een nieuwe winkel aan de Promenade in Zoetermeer waar naast schoenen ook tassen en accessoires van merken zoals UGG, Michael Kors, Nubikk, Floris van Bommel, Hugo Boss en Sendra te vinden zijn. Afgelopen periode openden ook bakery-cafe Backwerk, bubble tea-concept 8tea5 en de bekende multibrand fashionstore The Stone nieuwe vestigingen in Stadshart Zoetermeer.
 

Bureaus

Media

Economisch