Tanqueray London Dry Gin komt met non-alcoholische variant

27-09-2022 (11:11) - Marketing

Het Tanqueray London Dry Gin assortiment is nu uitgebreid met een alcoholvrij alternatief voor deze gin: Tanqueray 0.0%. Een alternatief voor gin-liefhebbers die op zoek zijn naar een alcoholvrije keuze. 

Alcoholvrije cocktails en mixdrankjes zijn steeds vaker een goed alternatief voor ieder die geen alcohol wil drinken. De nieuwe Tanqueray 0.0% is gemaakt met dezelfde vier botanicals die worden gebruikt in Tanqueray London Dry Gin: jeneverbes, koriander, engelwortel en zoethout. De nieuwe, alcoholvrije gin is te verkrijgen bij Gall & Gall.

Maakproces

Janina Jahns, Senior C&E Manager Northern Europe bij Diageo: “Ons innovatieteam heeft expertise en kennis van het distilleren van gin ingezet om een alcoholvrij alternatief te creëren dat duidelijk de smaken van Tanqueray London Dry Gin heeft. Maar in het maakproces komt geen druppel alcohol aan de pas, in tegenstelling tot andere 0.0-dranken, waarbij later in het proces de alcohol wordt verwijderd om zo tot een 0.0-variant te komen. We zijn trots dat we zo’n product hebben gemaakt die past bij elke gelegenheid als je ervoor kiest geen alcohol te drinken."

 


Bureaus

Media

Economisch