Brabant Business Media breidt uit en krijgt een nieuwe naam: In Business Network

Brabant Business Media breidt uit en krijgt een nieuwe naam: In Business Network

01-05-2024 (14:09) - Media

Brabant Business Media, het mediabedrijf van het zuiden, gaat verder onder de naam In Business Network en breidt zijn activiteiten stevig uit.

Dankzij het succes in de zuidelijke provincies gaat In Business Media zich nu ook richten op de rest van Nederland. Omdat veel Nederlandse ondernemers actief zijn in Spanje vormt ook die regio een nieuw speerpunt, net als Artificial Intelligence (AI). Naast de nieuwe producten Spanje in Business, Nederland in Business en AI in Business blijft het ondernemersplatform Brabant in Business de kern van het bedrijf. Bij alle producten kunnen ondernemers terecht voor inspiratie, kennis en verbinding. Het mediabedrijf krijgt een nieuwe huisstijl die wordt doorgevoerd in alle media. 

Ondernemers inspireren

In Business Network is een moderne snelle nieuwsbron, kenniscentrum en bedrijvig relatienetwerk ineen en vervult een grote behoefte van het bedrijfsleven. De belangrijkste doelstelling is ondernemers te inspireren en te laten zien wat er gaande is in de interessantste en meest innovatieve regio ter wereld.

In Business Network geeft podium aan bedrijven in de regio Zeeland-Brabant-Limburg en voortaan ook aan de 3 zusjes: Nederland in Business, Spanje in Business en AI in Business. Met verhalen van ondernemers en topmanagers over hun drijfveren, uitdagingen, successen en toekomstbeelden. Verhalen die worden gedeeld via de het printmagazine, E-magazine, ondernemersplatform en via partnerbijeenkomsten en social mediakanalen.

In Business Network

Het nieuwe In Business Network is verbinder tussen bedrijfsleven, overheid en onderwijsinstellingen. Ze richt zich op alle branches en ondernemers en is tevens vraagbaak voor tal van onderwerpen die ondernemers aangaan. Ook gemeenten die streven naar een optimaal ondernemersklimaat vormen een belangrijke doelgroep.

In Business Network zet voor bedrijven, overheid en onderwijsinstellingen haar crossmediale communicatiedisciplines in: nieuwsredactie, storytelling en public relations. Daarnaast organiseert het platfom kennissessies waar concrete vragen van bedrijven worden beantwoord.
 


Bureaus

Marketing

Economisch