DMS 2024: De Telegraaf hoogste bereik onder directie en C-level

DMS 2024: De Telegraaf hoogste bereik onder directie en C-level

06-09-2024 (16:57) - Media

De Telegraaf bereikt bijna de helft van de zakelijke beslissers in Nederland. Uit de op 5 september 2024 door Nationaal Media Onderzoek (NMO) gepubliceerde cijfers van de Decision Makers Survey (DMS 2024), blijkt ook dat het dagbladmerk het hoogste mediabereik heeft onder directie.

Met een bereik van 45% onder alle zakelijke beslissers in Nederland, voert De Telegraaf de lijst aan bij directieleden (45%) en C-level executives zoals CFO's (63%) en CEO's (50%). Daarnaast heeft het nieuwsmerk ook een bereik van 47% onder zakelijke beslissers in het midden- en kleinbedrijf (MKB), dat tweederde van alle decision makers vertegenwoordigt.

Decision Makers Survey

De Decision Makers Survey (DMS) maakt onderdeel uit van het Nationaal Media Onderzoek (NMO) en is gericht op het mediabereik onder de specifieke doelgroep Decision Makers (populatie: 967.000). Het wordt gebruikt voor de planning van B-to-B-communicatie. Nieuw zijn de C-level functies in diverse bedrijven en branches die nu ook binnen DMS zijn vertegenwoordigd. DMS is een single-source onderzoek waarin het bereik van print- en digitale replica’s, websites, apps, radio en televisie wordt gemeten.

 


Bureaus

Marketing

Economisch