Global neemt volledige netwerk digitale reclamemasten Hillenaar over

Global neemt volledige netwerk digitale reclamemasten Hillenaar over

26-08-2024 (09:30) - Media

Per 1 september breidt Global zijn Digital Out-of-Home netwerk opnieuw verder uit met de exploitatie van 66 digitale schermen langs de Nederlandse snelwegen. Hiermee neemt Global het volledige digitale netwerk van Hillenaar over.

Met deze strategische uitbreiding beschikt Global over alle belangrijke buitenreclame objecten in Nederland. Van de bushokjes op straat tot aan de digitale schermen op tankstations, treinstations, in winkelcentra, winkelstraten, supermarkten en nu ook langs de Nederlandse snelwegen.

De digitale snelwegmasten bieden een landelijke spreiding inclusief een prominente aanwezigheid in de vier grootste steden van Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Eric Kip, managing director Global: “De snelwegmasten waren de laatste belangrijke schakel om alle toonaangevende vormen van buitenreclame aan te kunnen bieden. Adverteerders hebben nu de mogelijkheid de consument gedurende de hele reis vanuit huis tot de eindbestemming op het juiste moment te bereiken. Hiermee spelen we perfect in op de groeiende vraag naar buitenreclame als enige echte massamedium."

Peter Heemskerk, CEO Hillenaar Outdoor: ‘‘Het is voor ons een logische stap die vooral in het belang is van onze adverteerders en de toekomst van ons portfolio. Door de exploitatie van onze objecten onder te brengen bij Global Media & Entertainment, stellen we onze klanten in staat om nog beter hun doelgroep te bereiken en kunnen we verder focussen op het beheer van de masten. Wij kijken met heel veel plezier en vertrouwen uit naar deze samenwerking.’  


Bureaus

Marketing

Economisch