Zend nu werk in voor de 19e Stevie Awards

23-06-2022 (15:24) - Prijzen

De Stevie Awards, organisator van 's werelds belangrijkste programma's voor bedrijfsprijzen, doet een oproep voor inzendingen voor de 2022 (19e) Stevie Awards voor vrouwen in het bedrijfsleven. Inschrijvingsformulieren en alle details over de wedstrijd zijn hier beschikbaar.
 
De prijzen worden uitgereikt door de makers van de prestigieuze American Business Awards en The International Business Awards. De Stevie Awards voor Vrouwen in het Bedrijfsleven eren de prestaties van werkende vrouwen in meer dan 100 categorieën, waaronder Ondernemer van het Jaar, Bedrijfsleider van het Jaar, Mentor of Coach van het Jaar, Lifetime Achievement Award, Prestatie in Gelijke Beloning, Vrouwen Helpen Vrouwen, Werknemer van het Jaar, Onderneming met Vrouwelijk Bestuur van het Jaar en Innovator van het Jaar. Alle vrouwelijke ondernemers, leidinggevenden, werknemers en de organisaties die zij leiden, wereldwijd, komen in aanmerking om genomineerd te worden.
 

Deadlines

De uiterste inzenddatum voor vroege inzendingen is 29 juni, de uiterste inzenddatum is 27 juli en late inzendingen worden geaccepteerd tot 24 augustus tegen betaling van een boete. De winnaars worden bekendgemaakt op 22 september en de winnaars van de gouden, zilveren en bronzen Stevie worden geëerd tijdens een prijsuitreiking op 12 november in Las Vegas.
 

Nieuw dit jaar

Nieuwe categorieën dit jaar zijn onder andere Achievement in Diversity & Inclusion, Achievement in Sustainability, en een verscheidenheid aan Social Media Awards categorieën voor individuen en beste social media pagina's.
 
De 2021 Gouden, Zilveren en Bronzen Stevie Award winnaars weerspiegelden een diverse groep van grote en kleine organisaties over de hele wereld. Tot de winnaars behoorden onder meer:
 
DHL Global Forwarding, Bonn, Duitsland: Vrouw bij DHL Global Forwarding, Freight (DGFF)
F. Hoffmann-La Roche, Basel, Zwitserland: Jessica Bensch, Engagement Partner, Culture Coalition Lead
Philip Morris International, Lausanne, Zwitserland: Marian Salzman, Senior Vice President, Communicatie
AlterContacts, Amsterdam, Nederland: Julia Skupchenko, mede-oprichter & hoofd van SDG Actions
Veeam, Baar, Zwitserland: Lindsey Costello, Directeur van Design & Ontwikkeling
EuroHR Solutions, Lummen, België: Inez Vermeulen, Oprichter & CEO
Pushed Ltd, Plymouth, Devon, Verenigd Koninkrijk: Karen Meadows, Marketing Directeur
Mani Thiru, Space Industry Development Asia Pacific, Amazon Web Services, Singapore
Sherry Comes, Managing Director van de Cognitive and Analytics Practice, Deloitte, Londen, UK
Sarita Rao, President van AT&T Integrated & Partner Solutions, Dallas, TX USA
Ellen Polansky, algemeen directeur en coördinerend partner, EY, New York, NY, VS
Bitcoin of America, Chicago, IL, VS
Rufus & Coco, Sydney, NSW Australië
HYYH / EQUO International, Ho Chi Minh Stad, Vietnam
Forbes, Jersey City, NJ Verenigde Staten
Halkbank, Istanbul, Turkije

De 2022 Stevie Awards voor vrouwen in het bedrijfsleven worden beoordeeld door meer dan 200 toonaangevende professionals over de hele wereld, en genomineerden hebben toegang tot alle opmerkingen en suggesties van de juryleden over hun nominaties.