Increase wint vijf awards en ‘Best Agency’ bij Dutch Search Awards

05-12-2023 (16:19) - Awards

Afgelopen vrijdag werd de Nederlandse digitale marketingwereld weer onthaald bij de Dutch Search Awards in de Fabrique in Utrecht. Tijdens de jaarlijkse awardshow won Increase vijf awards. 

De overwinningen, in categorieën Beste SEO B2C campagne, Beste PPC B2B campagne, Beste SEO B2B campagne, Beste full funnel campagne en Beste internationale campagne, markeren een mijlpaal voor het bedrijf. Increase won ook voor het eerst de titel Beste Agency Small (< 50FTE) van 2023.

Kroon op het werk

Mede-oprichter Martijn van Dijk: "De erkenning als Beste Agency is een absolute kroon op ons werk! Het is een enorme blijk van waardering voor ons team. Zij brengen al meerdere jaren op rij nieuwe innovaties, oplossingen en data-gestuurde ideeën waardoor ze onze klanten laten groeien."

Naast het binnenhalen van de winst in 5 categorieën behaalde Increase ook nog zes 2e en vier 3e plekken. Een van de meest bijzondere successen was het behalen van plek 1 én 2 in de categorie Beste SEO B2C, één van de meest prominente categorieën van het evenement.