Deel schakelt Marcommit in om naamsbekendheid te vergroten

Deel schakelt Marcommit in om naamsbekendheid te vergroten

04-12-2023 (14:23) - Bureaus

Deel, het wereldwijde HR- en Payroll platform dat bedrijven ondersteunt bij het beheer van hun internationale teams, kiest Marcommit om haar positie als speler in de HR-sector te versterken. De samenwerking is gericht op het vergroten van de naamsbekendheid en het verwerven van meer klanten in de Benelux-regio.


Deel is een cloudgebaseerde oplossing die bedrijven ondersteunt bij het opzetten en optimaliseren van het beheer van hun internationale teams. Het platform voorziet organisaties van de benodigde tools, functies en begeleiding om de grenzen tussen personeelswerving, beheer en betaling te laten vervagen. Dit stelt organisaties en teams in staat om gemakkelijker dan ooit samen te werken en nieuwe kansen te benutten.

Naamsbekendheid vergoten

Het platform ondersteunt bedrijven bij het onboarden en managen van talent overal ter wereld en biedt oplossingen voor het efficiënt verwerken van salarisbetalingen. Ook zorgt Deel ervoor dat bedrijven hierbij voldoen aan wet- en regelgeving, waar ook ter wereld. Na een sterke groei in de afgelopen jaren, wil Deel in samenwerking met Marcommit haar naamsbekendheid in de Benelux-regio verder vergroten.
 


Media

Marketing

Economisch