Dit zijn de Finalisten SAN New Kids on the Block 2023!

Dit zijn de Finalisten SAN New Kids on the Block 2023!

26-04-2024 (10:00) - Bureaus

Op 25 april hebben de zes kandidaten van de shortlist SAN New Kids on the Block 2023 hun cases nog één keer live mogen presenteren bij host Google Amsterdam aan zowel de Vakjury (samengesteld uit de SAN juryleden/adverteerders) als de NKOTB Hoofdjury. De drie Finalisten SAN New Kids on the Block 2022 zijn (in alfabetische volgorde): 

Aigency Amsterdam
Arfected
Tonny Media

Hoofdjury

De hoofdjury stond onder leiding van juryvoorzitter Lotte Willemsen, directeur Swocc.
De hoofdjury:
SAN bestuursleden: Martijn Swijghuizen Reigersberg, Dave Frauenfelder (KPN, halve finale) en Mariëlle Rooswinkel, ALDI (finale)
Vakmedia: Nicolette Hulsebos, Fonk magazine en Peter van Woensel Kooy, MarketingTribune
Externe deskundigen: Bert Hagendoorn, Agency Engines en Nathalie Peters, Morgenfrisk
Bureaus: Jeroen van Eck, Joe Public en Boris Nihom, Dentsu Creative Amsterdam
Winnaar 2022: Max van den Ingh, Unmuted

Uitreiking op 30 mei

De winnaar SAN NKOTB 2023 wordt bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de SAN Accenten 2023 die op donderdag 30 mei in Studio 22 in Hilversum zal plaatsvinden. Wil je erbij zijn? Reserveer hier je ticket.

Lees het in Fonk magazine!

In Fonk magazine 391 (verschijnt op 30 mei direct na de uitreiking digitaal en op 4 juni in print) het verhaal van de drie Finalisten New Kids on the Block 2023 en natuurlijk ook alles over de ABC Accenten en in het bijzonder het Bureau van het Jaar 2023. Vorig jaar won Unmuted het New Kids on the Block Accent en werd Dentsu Creative Amsterdam Bureau van het Jaar.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij New Kids on the Block? Spelregels, nominaties, winnaars, of hoe je je in de kijker speelt voor een plek op de Considerationlist 2024? Meld je dan aan voor voor een abonnement op FONK magazine. Bekijk hier de mogelijkheden!

New Kids on The Block werd in 2013 opgericht door founders Fonk magazine en Brand & Business Architects. In 2015 sloot SAN Stichting Adverteerdersjury Nederland zich bij het initiatief aan.

Foto Daniel van den Brink
v.l.n.r : Bram van de Ven (Arfected), Chrissie Cremers en Carina Snippe (Aigency Amsterdam), Titus van Dijk en Josephine Boom (Tonny Media)

 

 


Media

Marketing

Economisch