New York Pizza start samenwerking met For You Agency

21-03-2023 (16:43) - Bureaus

Social media bureau For You Agency gaat als influencer marketing en social media partner aan de slag voor de grootste Nederlandse pizza-keten, New York Pizza. De samenwerking focust zich op strategie, content creatie, kanaalbeheer voor TikTok/Instagram en het managen van creator campagnes, maar zal ook gericht zijn op het groots uitrollen van de allround ‘New York Pizza naar Ibiza’ campagne.

Joost Geurtsen, CMO, New York Pizza: “New York Pizza bestaat dit jaar 30 jaar; een mijlpaal die wij groots aan willen pakken met campagnes die onze doelgroep écht aanspreken. For You Agency weet als geen ander wat Gen-Z drijft; het team is creatief, bold, en hun hands-on mentaliteit past ontzettend goed bij ons. We kijken enorm uit naar al het moois dat we samen gaan creëren.”

Tess Scholten, founder, For You Agency: “Het feit dat we het vertrouwen van New York Pizza hebben gewonnen is in onze ogen tekenend voor de nieuwe fase die we dit jaar in zijn gegaan als bureau: een jaar geleden hadden we de mankracht niet gehad om een project van dit formaat aan te gaan. We kunnen niet wachten om komend jaar de uitdaging aan te gaan en de kracht van onze creators en ons team te bewijzen.”
 


Media

Marketing

Economisch