Serviceplan MAKE versterkt projectmanagement

Serviceplan MAKE versterkt projectmanagement

10-06-2024 (13:31) - Bureaus

Na de verwelkoming van ICI PARIS XL als nieuwe klant, breidt Serviceplan MAKE haar specialistenteam uit met twee nieuwe talenten: Zoé Pilsnier en Zoë Windmeulen.

Zoé Plisnier versterkt het team als toegewijde Project Manager en Graphic Designer en heeft een schat aan ervaring in multimediaontwerp. Met een bachelordiploma in 3D en VFX en een masterdiploma in radio-televisie-multimedia, gespecialiseerd in multimediaproductie en 3D-animatie, beheerst Zoé alle aspecten van grafisch ontwerp. Van paginaopmaak en logo's maken tot animatie en motion design.

Zoë Windmeulen start als Project Manager, met een achtergrond in communicatiewetenschappen. Dankzij haar bachelor en master communicatiemanagement aan UGent heeft Zoë een stevige basis in projectmanagement en client services. In haar rol als account executive voor The Marcom Engine (een strategische alliantie tussen Serviceplan, Media.Monks & Berylls voor BMW/MINI) overzag ze CRM-projecten en beheerde ze customer support-initiatieven voor beide merken.

 


Media

Marketing

Economisch