Slingshot kiest Marcommit als PR- en communicatieadviseur

Slingshot kiest Marcommit als PR- en communicatieadviseur

25-11-2021 (10:21) - Bureaus

Slingshot Ventures kiest Marcommit als PR-partner om de naamsbekendheid en de marktpositie van de durfkapitaalverstrekker te verstevigen en verder uit te bouwen. Ook gaat Marcommit de organisatie ondersteunen bij haar social media activiteiten.

Slingshot Ventures, dat onder leiding is van ervaren investeerders Tom Kist en Marco Pieters, verstrekt groeikapitaal aan consumer-tech bedrijven in de seed, early growth en growth fase. De kapitaalverstrekker investeert in snelgroeiende bedrijven die voldoen aan de belangrijkste succesmeters van Slingshot: een sterk merk, een tevreden klantenkring en gezonde marges.
 

Portefeuille

Slingshot beheert momenteel een portefeuille van meerdere investeringen, veelal met Nederlandse basis en een internationale ambitie. Het Slingshot portfolio bestaat onder andere uit Chronext (online luxe horlogemarktplaats), Boldking (online scheerbedrijf), Stox Energy Socks (compressiesokken voor sport en dagelijks gebruik), Swishfund (online MKB kredietverstrekker), Temper (online marktplaats voor freelancers), Naduvi (online outlet voor home & living), Wild Cosmetics (navulbare deodorant) en Wasteless (dynamische prijsoplossing voor supermarkten). Met haar proactieve betrokkenheid en kennis laat Slingshot succesvolle organisaties groeien.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch