TEAM LEWIS opent nieuwe in-house studio in Eindhoven

04-08-2022 (12:35) - Bureaus

TEAM LEWIS breidt zijn digitale en creatieve aanbod verder uit met een in-house studio in Eindhoven. Het marketing- en PR-bureau breidt met de studio zijn dienstenaanbod uit met de in-house productie van onder andere podcasts, webinars, fotoshoots en videoproducties.
 
Daarnaast gaat de inspirerende ruimte gebruikt worden voor trainingen en brainstorms met klanten en dient het als creatieve werkplaats voor medewerkers, media, freelancers en content creators.
 
"Na maanden van plannen en hard werken verwelkomt het kantoor in Eindhoven zijn allereerste studioruimte binnen het internationale TEAM LEWIS-netwerk, een inspirerende plek om de creatieve campagnes van onze klanten een krachtige impuls te geven", zegt Vera Kops, Vice President van TEAM LEWIS Benelux, en Consumer EMEA. "We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om ons aanbod te verbeteren, en deze unieke ruimte zal zeker van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten en partners. We kijken enorm uit naar de eerste resultaten die uit de studio voortkomen.”
 
"We hebben nu de mogelijkheid om meer in-house content te produceren, in plaats van deze uit te besteden. En we zetten ook zwaar in op de productie van (nog meer) podcasts en webinars die we volledig binnen de muren van ons kantoor kunnen realiseren", zegt  Kops. 

Media

Marketing

Economisch