Volkswagen viert 50 jaar Golf met nieuwe versie

Volkswagen viert 50 jaar Golf met nieuwe versie

23-09-2024 (10:45) - Marketing

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de iconische Volkswagen Golf, heeft Volkswagen een nieuwe versie van dit geliefde model gelanceerd. Om dit te vieren heeft Boomerang een inhaker bedacht, en waar anders dan bij Rif010, dé hotspot waar een Golf niet alleen een auto is, maar ook de basis vormt om te kunnen surfen.

Het 50-jarig bestaan van de Golf is voor Volkswagen als merk een bijzondere mijlpaal om bij stil te staan. In de communicatie daarover zoekt het merk daarin een balans tussen het teruggrijpen naar de nostalgie - het is nu eenmaal een iconisch model dat voor een hoop mensen een rol heeft gespeeld in (een fase van) hun leven -, zonder dat te veel te dramatiseren. Het mag fris en luchtig blijven. Het idee van Boomerang om daar in deze context op in te haken, past daar natuurlijk goed bij. Bij Volkswagen houden ze wel van een knipoog.

Jordi van de Bovenkamp, ECD Boomerang, deelt zijn enthousiasme over deze actie: "De snelheid en wendbaarheid waarmee we deze samenwerking met Volkswagen hebben kunnen realiseren is fantastisch. Het billboard heeft de hele dag staan shinen midden in Rotterdam, zodat de mensen langs de surfpool fantastische golven en een mooie Golf hebben kunnen zien.”

Rif010, in het hart van de stad, is een surfpool die voor iedereen toegankelijk is, van beginners tot professionals en alle niveaus daartussen. Hier kun je je eerste golf pakken, bochten oefenen en genieten van een unieke surfervaring.

De vernieuwde Golf 2024: de kracht van 50 jaar Golf in een fris jasje. Deze nieuwe versie van het meest geliefde model van Volkswagen combineert geliefde kenmerken met innovatieve technologieën. Denk aan een plug-in hybride optie met een elektrisch rijbereik tot 142 kilometer en de flexibiliteit om over te schakelen naar benzine wanneer nodig. Zo biedt de Golf 2024 de mogelijkheid om na je werk een extra tussenstop te maken bij Rif010 om een paar golven te pakken.
 


Bureaus

Media

Economisch