Conceptstore Hutspot gaat zelf produceren

20-02-2018 (16:29) - Shopwatch

Willem-Paul Logman (creatief strateeg Redmint) knoopt in de negende editie van ons ShopWatch vlog een gesprek aan met Reinier Bernaert, co-owner van challenger Hutspot. De innovatieve concepstore gaat nu ook zelf de productie ter hand nemen, een grote stap op weg naar (nog) meer duurzaamheid.
 

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven

Hutspot ging in 2012 van start met een winkel aan de Amsterdamse Van Woustraat. Binnen het concept was van meet af aan ruimte voor een breed assortiment: mode, design, kunst, cosmetica en nog veel meer. Belangrijkste eis die aan de producten wordt gesteld, is uniciteit, en een maakproces dat met grote zorg gepaard gaat. Inmiddels heeft Hutspot naast drie winkels in Amsterdam ook conceptstores in Rotterdam, Utrecht en Eindhoven.


vriendelijke prijs

Om nog meer aandacht te krijgen voor duurzaam geproduceerde artikelen voor een vriendelijke prijs, gaat Hutspot nu ook zelf produceren, vertelt Bernaert. Bekijk en beluister het verhaal van het innovatieve Hutspot nù in de digitale editie van FONK Magazine, op fonkonline of op YouTube.
 
In Fonk Magazine vertelt Joris Aperghis, CEO WE Fashion, ondertussen in de gelijkluidende rubriek het verhaal van de marktleider in het mode segment:
 


klik om te vergroten