De kracht van Brenger

20-09-2019 (14:32) - Shopwatch

FONK magazine en GUC Agency werken sinds 2 jaar samen voor de realisatie van de serie ShopWatch. Maandelijks in FONK magazine een interview met een marktleider uit de wereld van retail en een vlog met een challenger uit hetzelfde segment. Deze maand in de 26e aflevering van ShopWatch: DHL in FONK magazine en vandaag op fonkonline een vlog met Derk van der Have, mede-oprichter van uitdager Brenger.


Brenger is een platform dat jouw transport koppelt aan een koerier die al dezelfde kant opgaat. Behalve efficiënt ook een stuk duurzamer dus dan de werkwijze van reguliere transportbedrijven. Bovendien een model waardoor ook de kleine(re) vervoerder meer kan verdienen. Luister naar het verhaal van Derk van der Have hieronder of ga naar het Fonk-kanaal op YouTube.


Visie van DHL

In FONK magazine deze week tegelijkertijd het verhaal en de visie van marktleider DHL. ‘DHL is een gigantisch bedrijf’, vertelt Martijn Kleij, Vice-President Marketing & Retail, ‘waarin we in de hele logistieke keten álles doen. Dat begint bij de opslag van producten en gaat wereldwijd verder met snelvervoer . Omdat wij ook aan supplychain-management doen, kunnen wij het volledige logistieke traject van onze opdrachtgevers uit handen nemen.'


Lees het volledige interview met Martijn Kleij hier. Als je nog geen abonnement hebt op FONK magazine, klik dan nu hier voor een gratis proefabonnement van 3 maanden zonder verplichtingen achteraf.