Over geld gesproken

19-12-2019 (15:18) - Shopwatch

Geldzaken regelen we bij voorkeur online. Wel zo makkelijk; nooit meer in de rij staan terwijl je eigenlijk veel liever met andere dingen bezig bent. Toch zijn er wel degelijk zaken waarvoor je wèl in de rij aansluit. In deze editie van ShopWatch in FONK magazine een interview met SNS Bank en op fonkonline een vlog met Jon Thissen van BinckBank.
 
Bij BinckBank zijn ze inmiddels meer dan twintig jaar gek op beleggen. Als enige online beleggingsbank van Nederland, heeft deze bank bovendien de wind in de zeilen. Alles is erop gericht het de belegger zo makkelijk èn leuk mogelijk te maken, vertelt Jon Thissen, head of marketing, ecommerce & communications. Hoe dat in zijn werk gaat, kun je hieronder of op het YouTube-kanaal van FONK  bekijken.
 
Tegelijkertijd deelt Ronald Pieters in Fonk Magazine het verhaal van SNS Bank, waar men er, schijnbaar tegen de stroom in, voor gekozen heeft, de consument in hun winkels te ontvangen op de momenten die ertoe doen. Klik hier om het verhaal van SNS Bank te lezen.