Het succes van ThePhoneLab

29-10-2019 (11:09) - Shopwatch

Wie kan zich nog het tijdperk herinneren dat we géén mobile phones of smartphones hadden? De tijd dat je nog aan een draad vastzat om te bellen of gebeld te worden en ook de tijd van bladeren in lijvige encyclopedieën in plaats van de snelle klik van nu op Google. De ontwikkelingen buitelen tot op de dag van vandaag over elkaar heen. In het ShopWatch-videomagazine van deze week deelt challenger ThePhoneLab de actuele stand van zaken.
 
Niet iedereen zit bij weer een nieuwe versie te nog te wachten op een nieuwe (mobile) phone of tablet, terwijl de huidige devices het nog prima doen of gerepareerd kunnen worden. Het logische gevolg van de trend waarin veel draait om duurzaamheid. ThePhonelab sprong succesvol op deze trend in. Mede-oprichter en mede-eigenaar Boris Blijham deelt in deze video-aflevering van ShopWatch het verhaal van deze snel groeiende organisatie.


Marktleider KPN

In FONK magazine 269 is voor wat betreft de marktleiders in deze ShopWatch-serie het woord aan Martin Boers en Tim Koorn van marktleider KPN. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de formule van de KPN-winkels, die enkele jaren geleden een update hebben gekregen en die sindsdien (nog) meer consumentgericht zijn geworden.
 
FONK-abonnees lezen het verhaal van Martin Boers en Tim Koorn hier.  
Heb je nog geen abonnement op FONK magazine maar wil je hun verhaal lezen, meld je dan hier aan voor een gratis kennismakingsabonnent van drie maanden .