SocialReblz kondigt nieuwe aanpak aan

20-03-2023 (15:10) - Bureaus

SocialReblz, influencer marketingbureau (sinds 2007), kondigt een nieuwe aanpak aan om te voldoen aan de veranderende eisen van merken in de evoluerende mediawereld.

Merken zoeken steeds vaker bureaus die meer kunnen bieden dan alleen toegang tot populaire influencers. SocialReblz heeft een meer uitgebreide aanpak aangekondigd voor influencer marketing, die audience analysis, campagnestrategie, content creatie en performance tracking omvat. 

Impactvol en meetbaar

"Onze klanten zoeken meer dan alleen toegang tot influencers. Ze willen een partner die hen kan helpen bij het navigeren door het complexe social media-landschap en campagnes kan leveren die zowel impactvol als meetbaar zijn," aldus Fabienne Broere, head van SocialReblz. "We zijn verheugd om een nieuwe aanpak te bieden die data-driven inzichten combineert met creatieve content en influencer partnerships om echte resultaten te behalen voor onze klanten op basis van een langetermijnvisie."

Aanvullende diensten

Naast de kernactiviteiten van influencer marketing biedt SocialReblz een reeks aanvullende diensten aan, waaronder social media management, content creatie en social advertising. SocialReblz werkte eerder samen met Adidas, AirUp en Asos. 


Media

Marketing

Economisch