Charlotte Zelders marketingdirecteur bij funda

15-09-2023 (11:01) - Marketing

Vanaf maandag 18 september start Charlotte Zelders als nieuwe Directeur Marketing, Communicatie en PR bij funda. Het is voor het eerst dat het huizenplatform deze rol vervult. En dat is niet zonder reden: funda zet in op het verder verbreden van haar producten en diensten.

In de rol van Directeur Marketing, Communicatie en PR is Zelders verantwoordelijk voor het verder versterken van de reputatie en merkbekendheid van funda. Hierin staat één taak centraal: de consument en makelaar meenemen in de bredere rol die funda voor hen gaat vervullen.

Dat betekent dat het huizenplatform de consument aanvullende diensten en producten gaat aanbieden om een passende woning te vinden. Tegelijkertijd gaat funda de makelaar nog meer handvatten geven om de woonconsument in zijn zoektocht te helpen. Als onderdeel van het funda MT wordt Zelders mede verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van een aantal grote ontwikkelingen met strategische impact. Verder is Zelders verantwoordelijk voor de verkoop van advertenties op het huizenplatform, een significante inkomstenbron van het huizenplatform

Stevig track record

Voordat Charlotte Zelders aankomende maandag bij funda start, was zij de afgelopen drie jaar CMO bij de ANWB. In de twaalf jaar daarvoor was zij in diverse marketingrollen actief bij PepsiCo; haar laatste functie daar was die van Head of Digital Acceleration. Zelders startte haar carrière bij Campina. 


Bureaus

Media

Economisch