Fancy Beans wil revolutie in Twentse koffiecultuur

Fancy Beans wil revolutie in Twentse koffiecultuur

09-05-2024 (16:49) - Marketing

Fancy Beans, opgericht door de Twentse ondernemer Stefan Jacobs, heeft een crowdfundingcampagne gelanceerd met als doel de koffiecultuur in Twente radicaal te verbeteren. Dit gaat hij doen door het leveren van duurzame koffie van de hoogste kwaliteit aan het bedrijfsleven in Twente. Het bedrijf streeft ernaar om €50.000 op te halen voor de uitbreiding van hun activiteiten en daarmee een grotere impact te maken op de lokale koffieketen.

De Investering zal worden gebruikt om de voorraad ongebrande koffiebonen uit te breiden en daardoor de relatie met de koffieboeren te versterken. Daarnaast beoogt Stefan de aankoop van extra koffiemachines om de koffiebeleving op werkplekken te verbeteren, een sfeervolle showroom te realiseren en een team van gepassioneerde Barista's op te zetten voor evenementen en educatieve workshops. Dit initiatief streeft ernaar om de bewustwording rondom eerlijke kwaliteitskoffie in Twente te vergroten en de lokale koffiecultuur duurzaam te transformeren.

Inmiddels heeft Stefan met zijn crowdfundingcampagne al bijna €35.000,- opgehaald en hij wil nog €15.000,- ophalen. Fancy Beans is op zoek naar ambassadeurs met een duurzaam hart die, samen met andere koffieliefhebbers, heel Twente fan willen maken van (h)eerlijke Specialty Coffee. Deze campagne loopt nog tot 16 mei en jouw steun is ook welkom, want ware impact creëer je immers samen.

Voor meer informatie over de campagne op CrowdAboutNow


Bureaus

Media

Economisch