La Machine  x De Speld

La Machine x De Speld

27-06-2022 (10:22) - Marketing

Wielerliefhebbers kunnen goed voorbereid aan de Tour de France beginnen. Wielerkledingmerk La Machine en satirisch nieuwsplatform De Speld Sport hebben zich aan de tekentafel van de parcoursbouwers gewaagd.
 
Het resultaat van de bijzondere samenwerking is een spectaculaire Touretappe waar La Schans des Belles Filles in opgenomen is. Het routeboek van de etappe is afgedrukt op een hoogwaardig limited edition t-shirt dat door zowel La Machine als De Speld Sport verkocht gaat worden.
 
Het t-shirt verwijst naar de zevende etappe van de Tour de France, die op vrijdag 8 juli verreden zal worden. La Machine is expert op het gebied van casual wielergerelateerde kleding en beleeft traditioneel zijn hoogtij tijdens de Tour de France. Toen De Speld Sport aanklopte met het idee om de Tour wat op te leuken, hoefden oprichters Rens Robroek en Sander Tielen dan ook niet lang na te denken. Ze gingen direct met linealen en routekaarten van het Franse land in de weer om tot een mooi ontwerp te komen.
 
“De Tour was hard aan vernieuwing toe, daar dragen we graag aan bij. Een schans in een touretappe is een noviteit waar we erg trots op zijn”, licht Sander toe. “Wisten jullie dat Primoz Roglic ooit schansspringer was?”, zegt Rens,
 
De samenwerking is in een mum van tijd tot stand gekomen, waardoor wielerliefhebbers het t-shirt vandaag al kunnen voorbestellen in de webshops van beide merken. Vrijdag 1 juli zal de reguliere verkoop van start gaan. De Speld Sport-hoofdredacteur Jaap van de Venis kan het shirt van harte aanbevelen: ‘Het is echt een shirt om aan te trekken.’
 
Webshop DSS: https://shop.speld.nl/products/la-machine-x-de-speld-schans-des-belles-filles 

Webshop La Machine: https://lamachine.cc/nl/products/la-schans-des-belles-filles-t-shirt/ 


Bureaus

Media

Economisch