M line blijft Official Sleep Supporter van KNVB

M line blijft Official Sleep Supporter van KNVB

07-12-2023 (12:07) - Marketing

De KNVB en matrassenleverancier M line hebben het partnership met drie jaar verlengd. M line mag zich daarmee tot medio 2026 Official Sleep Supporter noemen van het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen, zodat beide teams tijdens de interlandperiodes worden voorzien van een optimale nachtrust.

De samenwerking kwam tot stand in aanloop naar het EK 2017 voor vrouwen in Nederland. De OranjeLeeuwinnen sliepen tijdens dit toernooi op hun eigen M line matras en werden gekroond tot Europees Kampioen. Sinds 2019 is M line als Official Sleep Supporter verbonden aan de voetbalbond, om het KNVB Teamhotel op de Campus en Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum van hoogwaardige matrassen, boxsprings en kussens te voorzien. Als Official Sleep Supporter voorziet M line de spelers van het Nederlands Elftal en de OranjeLeeuwinnen van producten die passen bij hun persoonlijke voorkeur.

Geen onderschat fenomeen

Ambassadeur Cody Gakpo, M line: “Slaap is geen onderschat fenomeen meer bij het behalen van topprestaties in de sport”, zegt Edwin Goedhart, bondsarts bij de KNVB. “Details doen er toe op het hoogste niveau en een goede nachtrust is enorm belangrijk voor het leveren van topprestaties. Kwalitatieve matrassen en persoonlijke kussens kunnen net dat beetje verschil maken om een goed resultaat op het veld te behalen.”

Topprestaties

“Al vier jaar levert M line topkwaliteit matrassen en kussens om voor optimaal slaapcomfort te zorgen voor spelers en staf en zo bij te dragen aan de prestaties op het veld”, zegt Dave Dekker, directeur commercie van de KNVB. “Het partnership tussen M line en de KNVB is succesvol en we zijn dan ook erg blij dat we de komende drie jaar aan elkaar verbonden blijven.”

“We zijn verheugd dat we opnieuw het slaapcomfort van het Nederlands mannen- en vrouwenelftal mogen verzorgen om topprestaties te kunnen leveren op het veld. De waarde van een goede nachtrust krijgt in de topsport steeds meer aandacht. Dat is belangrijk, want naast goede voeding, zorgt slaap voor een optimaal herstel om overdag opnieuw het beste uit jezelf te halen”, aldus Pierre van Bergen, sportmarketeer bij M line. 


Bureaus

Media

Economisch