Scrabble voor Pride Amsterdam

Scrabble voor Pride Amsterdam

02-08-2022 (15:25) - Marketing

Pride Amsterdam is terug en de stad zal worden verlicht door regenboogkleuren om de rechten van de LGBTQ+ gemeenschap te vieren en te benadrukken. Om de viering te ondersteunen, kunnen bezoekers en inwoners van Amsterdam op 6 augustus Scrabble woorden van liefde en positiviteit geanimeerd zien op Pathé De Munt bij het Rembrandtplein.

Scrabble ondersteunt de Pride-viering in Amsterdam door een mix van Nederlandse en Engelse krachtige en positieve woorden te gebruiken om de lokale bevolking te steunen en de internationale gemeenschap te omarmen. Bezoekers van de Pride Night bij Pathé De Munt krijgen ook een Scrabble bordspel, zodat ze thuis het spel kunnen spelen en de woorden kunnen maken die voor hen het meest betekenen.
 

De kracht van woorden

"Ons doel is om bij te dragen aan een meer diverse, rechtvaardige, inclusieve en duurzame toekomst", zegt Tharyn Estevez, Country Manager Benelux en Nordics bij Mattel, het bedrijf achter de Scrabble activatie. "Bij Scrabble kennen we de kracht van woorden en weten we hoe positieve woorden een middel kunnen zijn om te verbinden, te verheffen en positieve connecties te creëren. Met deze activatie, en door een trots lid te zijn van de Pride Business Club, willen we de discussie aanmoedigen over hoe positieve woorden een grote impact kunnen hebben op de samenleving en deze inclusiever kunnen maken."
 
De iconische Scrabble tegels met krachtige positieve woorden zullen zichtbaar zijn van 6 augustus rond 23.00 uur tot de zon opkomt op 7 augustus om 6.00 uur en zullen steun betuigen aan alle deelnemers en bezoekers van het evenement. De ondersteunende woorden zijn Liefde, Vrijheid, Fearless, Equal, Respect, Unique, Love, Brave, Proud and Together.

Bureaus

Media

Economisch